משלוח חינם מעל 199 ₪

פילה פורל על סלט קוסקוס מקמח מלא עם עגבניות מיובשות ברוטב פסטו

מרכיבים לרוטב:

55 גרם עגבניות מיובשות
כף צנוברים
2 ממרח ארטישוק ופסטו גלילי
כוס שמנת לבישול
מלח ופלפל לפי הטעם

מרכיבים לאגוזים מסוכרים:

1/2 כוס סוכר
2 כפות סילאן גלילי
כוס אגוזי מקאן מקולפים

מרכיבי הסלט:

שקית קוסקוס מלא
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות חומץ בן יין לבן
מלפפון אחד חתוך דק
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
פלפל אדום או צהוב אחד חתוך דק
צרור פטרוזיליה קצוץ דק (עדיף רק את העלים)
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות דקות
עלים משני גבעולי נענע קצוצים דק

מרכיבים לדג פורל:

4 כפות שמן זית
6 פילטים של דג פורל
מלוח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1.להכנת הרוטב הכניסו למעבד מזון עגבניות מיובשות עם צנוברים וממרח פסטו ארטישוק גלילי
גלילי בתוספת מעט מים ועבדו עד התקבלת תערובת במרקם חלק.
את התערובת בשלו בסיר קטן יחד עם השמנת והביאו לרתיחה תוך כדי ערבוב.
המשיכו לערבב והוסיפו מלחח ופלפל לפי הטעם.
2.להכנת האגוזים המסוכרים, חממו סוכר ומעט מים כ 3דקות, עד שהסוכר מתחיל להתקרמל. הוסיפו את הסילאן הגלילי, ערבבו והורידו את הסיר מהאש.
בעזרת מזלג טבלו את הפקאנים בתערובת המתוקה והניחו אותם על גבי נייר אפיה
3.להכנת הסלט, בשלו את הקוסקוס קערה עם שמן זית ומים חמים. טבלו במלח ופלפל והכניסו למקרר לכ-10 דקות.
4.קוצצים את האגוזים המסוכרים (אפשר להשאיר חלק שלמים).
מערבבים יחד עם הקוסוקוס את הירקות הקצוצים, פטרוזיליה ונענע חומץ בן יין לבן ומוסיפים את האגוזים המסוכרים מעל
5.להכנת הפורל, חממו שמן זית במחבת רחבה וטגנו את הפילטים כ-3 דקות מכל צד עד קבלת גוון זהוב. טבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
6.הניחו על הצלחת את הדג ולידו מנת סלט קוסקוס ומזגו עליו ולידו את הרוטב.
בתיאבון!

סגור
עגלת (0)

עגלת הקניות ריקה אין מוצרים בעגלה.





0