משלוח חינם מעל 249 ₪

Servings: 6 | Prep. time: Approx 3 hr. | Difficulty: Professional

מרכיבים לבצק:

-2 כוסות + כף קמח
-200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
-כוס אבקת סוכר
-כפית מלח

מרכיבי המלוי:

-4\3 כוס + 1.5 כפות של סוכר חום
-כוס אחת + 3.5 כפות של סילאן גלילי'ס
4 כפות קמח
-חצי כוס שמנת מתוקה
-2 ביצים
-כפית מלח
-250 גרם פקאנים קלויים

אופן ההכנה:

נתחיל מהבצק, קודם כל לוקחים את כל מרכיבי הבצק וטוחנים יחד במעבד מזון עד שמתקבלת תערובת
פירורים של כל המרכיבים. מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד לקבל בצק.
את הבצק מעבירים למשטח עבודה ומשטחים אותו לאליפסה בעובי של כ2 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד
ומכניסים לקירור למשך כ30 דקות.
לאחר מכן מוציאים את הבצק למשטח העבודה (יש לפזר קמח על משטח העבודה) ומרדדים אותו לעיגול
בעובי כ 1/2 סנטימטר ומעבירים לתבנית. מהדקים את הבצק לדפנות התבנית, אם יש שאריות שגולשות
החוצה חותכים אותן. מכניסים את הבצק עם התבנית להקפאה למשך כ 30 דקות.
מחממים תנור מראש ל170 מעלות ומכניסים את הבצק ישירות לתנור לאפיה במשך 15-20 דק, עד שהבצק
מקבל גוון זהוב ומרקם יבש.
מכינים את המילוי:
מחממים יחד בסיר את הסילאן, הסוכר והקמח עד לרתיחה. לאחר מכן ממשיכים לבשל על אש קטנה כ5 דקות
נוספות ומערבבים את העיסה מעת לעת עד לקבלת המרקם הרצוי.
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם השמנת עד קבלת מרקם אחיד ומוסיפים לקערה את תערובת הסילאן
החמה. מערבבים היטב, מוסיפים את הפקאנים ומוזגים את התערובת על בצק הפאי.
אופים במשך 35 דק עד שהמילוי מוכן.
מומלץ להגיש חם עם כדור גלידה ליד.

מוצרים קשורים

סגור
עגלת הקניות שלכם (0)

עגלת הקניות שלך ריקה, זה הזמן להוסיף מוצר לעגלה ולהרגיש את הגליל מגיע עד אליך. עגלת הקניות שלך ריקה, זה הזמן להוסיף מוצר לעגלה ולהרגיש את הגליל מגיע עד אליך.



0