משלוח חינם מעל 249 ₪

מנות: 4 | זמן הכנה משוער: 40 דקות | רמת קושי: בינונית

קציצות דג בטען מפתיע ומראה משגע.
לא לשכוח להוסיף רוטב סילאן גלילי שמשדרג את המנה!

מרכיבים לקציצות סלמון:

-500 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות.
-1/2 בצל בינוני
-שן שום קלופה וקצוצה
-כף פטרוזיליה קצוצה
-כף שמיר קצוץ
-1/2 כפית מלח
-1/4 כפית כמון
-1/4 כפית פלפל שחור טחון
-1/2 כוס צנוברים חתוכים דק

רוטב סילאן מקורמל

-2 כוסות סילאן טבעי
-1/2 כוס יין לבן
-כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

מניחים את פילה הסלמון על משטח עבודה וקוצצים אותו, ניתן גם לקצוץ את הדג במעבד מזון בשימוש ב"פולסים" קטנים.
לאחר מכן מערבבים את הסלמון הקצוץ יחד עם שאר מרכיבי הקציצות, חוץ מהצנוברים, עד שמתקבל מרקם חלק לעיסה ממנה נכין את הקציצות.
מהעיסה שהתקבלה מכינים כדורים קטנים ושטוחים (קציצות) ומגלגלים את הקציצות בצנוברים.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד עד קבלת גוון זהוב.
את הרוטב מכינים בנפרד,
מחממים מחבת על אש גבוהה אליה שופכים את הסילאן ומבשלים כ30-60 שניות עד שהסילאן מתחיל להתקרמל.
מוסיפים יין לבן, פלפל ואת הפטרוזיליה ומבשלים למשך דקה נוספת.
למזוג את הרוטב על הקציצות ולהגיש חם!

מוצרים קשורים

סגור
עגלת הקניות שלכם (0)

עגלת הקניות שלך ריקה, זה הזמן להוסיף מוצר לעגלה ולהרגיש את הגליל מגיע עד אליך. עגלת הקניות שלך ריקה, זה הזמן להוסיף מוצר לעגלה ולהרגיש את הגליל מגיע עד אליך.



0