משלוח חינם מעל 150 ₪

תפוחי אדמה אפויים עם בצל, טימין וסילאן גלילי מ100% תמרים

מנות: 6 | זמן הכנה משוער: 80 דקות | רמת קושי: קלה

השילוב המנצח של בצלים, טימיןוסילאן גלילי טבעי מרכיב מנת תפוחי אדמה, זהובים, ארומטיים ומתוקים שקשה לעמוד בפניהם.
מומלץ להגיש כתוספת מושלמת לכל מנה עיקרית והם ממש פשוטים להכנה.

מרכיבים:

-6 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
-2 בצלים חתוכים דק
-עלים מ5 גבעולי טימין
-מלח ופלפל לפי הטעם (אפשר גם מלח גס)
-4 כפות סילאן גלילי טבעי
-4 כפות שמן זית

אופו ההכנה:

מחממים תנור מראש ל180 מעלות
מסדרים את תפוחי האדמה והבצלים בשכבות על מגש משומן.
על כל שכבה מפזרים מעט עלי טימין, מלח, פלפל וכ2-3 כפיות סילאן ושמן זית.
עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים למשך 45 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
לפני ההגשה, הסירו את נייר הכסף והכניסו לתנור ל10 דקות נוספות בחום של 200 מעלות.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet justo velit. Morbi convallis, justo nec lobortis scelerisque, orci nisl iaculis mi, ut tempus erat quam quis nibh. Mauris elit lorem, tristique sed volutpat ut, faucibus sit amet quam. Pellentesque iaculis elementum urna in consectetur

כתיבת תגובה

סגור

עגלת (0)

עגלת הקניות ריקה אין מוצרים בעגלה.





0